SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

!!!ZVÝHODNENÁ CENA!!!Priestranný rodinný dom v Malackách s dvojgarážou

Cena:
237 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Pezinská
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 192 m2
Plocha pozemku: 431 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj rodinný dom v Malackách, v radovej zástavbe, s tromi podlažiami a úžitkovou plochou 192 m². Tento priestranný dom s pozemkom o veľkosti 431 m² je ideálnou voľbou pre rodinu aj ako investičná nehnuteľnosť. Dom je možné prerobiť na dve bytové jednotky, čo zvyšuje jeho investičný potenciál.

GARANTUJEME FINANCOVANIE NEHNUTEĽNOSTI – V prípade neschválenia úveru, vraciame plnú VÝŠKU ZÁLOHY.

Dispozícia domu:

Suterén (54 m²): Dve veľké miestnosti, technická miestnosť s 5 rokov starým plynovým kotlom na ohrev vody a kúrenie, plus dve menšie miestnosti vhodné ako odkladacie priestory. Suterén je v dobrom stave a plne obývateľný, čo zvyšuje flexibilitu jeho využitia.Prízemie (64 m²): Otvorená obývacia izba prepojená s kuchyňou, veľká chodba, toaleta s umývadlom. Z kuchyne je prístup do priestoru za domom s altánkom a posedením.1. poschodie (64 m²): Dve priestranné izby (spálňa a detská izba), veľká chodba, kúpeľňa a samostatná toaleta.

Exteriér:
Za domom sa nachádza altánok s príjemným posedením, ktorý poskytuje ideálny priestor na oddych. Pred domom je priestranná dvojgaráž s elektrickým pripojením a montážnou jamou, čo ocenia motoristi.

Rekonštrukcia a stav:
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa novú kuchyňu s kompletnými rozvodmi, plastové okná a nové podlahy. Celý dom je vo výbornom stave a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Ďalšie výhody:
Okrem toho je z domu veľmi komfortné napojenie na diaľnicu, čo zaručuje rýchly a pohodlný presun do Bratislavy alebo iných miest. Znalecký posudok bol vypracovaný minulý mesiac a cena nehnuteľnosti zodpovedá jeho hodnote.

O lokalite:
Malacky sú moderným a dynamicky sa rozvíjajúcim mestom, ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane škôl, obchodov, zdravotných zariadení a bohatých možností na šport a rekreáciu. Vďaka výbornej dostupnosti do Bratislavy sú Malacky obľúbenou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s možnosťou rýchleho presunu do hlavného mesta.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku.

Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.

Virtuálna prehliadka:



Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Čada
Telefón:0911502501
E-mail:cada.l-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky