SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Moderná novostavba rodinného domu v tichej lokalite obce Jablonové

Cena:
314 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Jablonové
Ulica: Jablonové
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 147 m2
Plocha pozemku: 664 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj skolaudovanú novostavbu moderného 4-izbového rodinného domu typu bungalov, nachádzajúcu sa v tichej lokalite obce Jablonové. Tento elegantný rodinný dom sa rozprestiera na pozemku o výmere 664 m², pričom zastavaná plocha je 181,32 m² a úžitková plocha domu dosahuje 147,14 m².

GARANTUJEME FINANCOVANIE NEHNUTEĽNOSTI – V prípade neschválenia úveru, vraciame plnú VÝŠKU ZÁLOHY.

Dispozične je dom rozdelený na dennú a nočnú časť, čím poskytuje maximálny komfort a súkromie. Vstupná chodba vás privíta zádverím, ktoré je prepojené s hosťovskou toaletou, a vedie do priestrannej obývacej izby, ktorá je harmonicky spojená s kuchyňou a jedálenským kútom. Súčasťou kuchyne je praktická špajza. Z obývacej časti je možný priamy vstup na prestrešenú terasu, ideálnu na relax či rodinné posedenia.

Nočná časť domu zahŕňa dve priestranné izby, ktoré môžu slúžiť ako detské izby alebo pracovňa, a rodičovskú spálňu, ktorá je umiestnená v zadnej časti domu, čím poskytuje viac súkromia. Spálňa disponuje vlastným šatníkom a taktiež priamym vstupom na terasu. K dispozícii sú dve kúpeľne s možnosťou inštalácie vane aj sprchového kúta, samostatné WC a praktická technická miestnosť.

Veľké terasové dvere prepájajú všetky izby s vonkajším priestorom, čo zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla a pohodlný prístup na terasu. Dom je postavený z kvalitných materiálov vrátane tehlových múrov so zateplením, plastových okien s trojsklom a strechy so škridlou. O tepelný komfort sa stará podlahové kúrenie, a v dome je predpríprava na krb.

Obec Jablonové sa nachádza v blízkosti Malých Karpát a je známa svojím pokojom a prírodnou scenériou, čo z nej robí ideálne miesto pre rodiny hľadajúce tiché a pokojné prostredie s dobrým prístupom do Bratislavy.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.

Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Čada
Telefón:0911502501
E-mail:cada.l-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky