SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

2 izbový BYT * ihneď k nasťahovaniu* balkón, parkovanie, pivničná kobka

Cena:
128 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Rohožník
Ulica: Nová
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 54 m2
Na poschodí: 1
Balkón: áno
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

SortieReal Vám prináša exkluzívnu ponuku 2 izbového bytu s balkónom  v pokojnom prostredí Rohožníka, kde moderné bývanie stretáva prírodu a vytvára ideálnu rovnováhu medzi komfortom a relaxom.

Nachádza sa v obľúbenej lokalite Rohožníka, ktorá poskytuje nielen krásne prírodné okolie s možnosťami na turistiku a aktívny oddych, ale aj výbornú dostupnosť k službám a vybavenosti, čo robí z tohto miesta ideálne miesto pre život. Byt je postavený s dôrazom na kvalitu a funkčnosť, pričom použitý materiál zaručuje dlhodobú životnosť a príjemnú estetiku. Vkusné a moderné zariadenie dodáva bytu štýl a umožňuje Vám okamžite sa nasťahovať bez ďalších starostí.

Výhody tohto bytu:

Flexibilná možnosť kúpy- Môžete si vybrať, či si byt zakúpite nezariadený za cenu 128 000 €, alebo plne zariadený za 138 000 €, pričom v druhom prípade už nemusíte investovať do ďalšieho vybavenia – všetko je pripravené na Vaše pohodlné bývanie.

Individuálne meranie spotreby: Byt je vybavený samostatným elektromerom, meračom tepla a vody, čo Vám umožňuje plnú kontrolu nad spotrebou a minimalizáciu mesačných nákladov.

Bezpečnostné dvere: Zaisťujú pocit bezpečia a komfortu.

Optická sieť: Bytový dom je pripojený na rýchly internet a TV služby cez optickú sieť od Telekomu.

Pivničná kobka a parkovanie: Ku každému bytu prislúcha pivničný priestor a jedno parkovacie miesto.

Výťah a klimatizácia: Pohodlný prístup k bytu zabezpečuje výťah, a v byte je namontovaná klimatizácia.

 

Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s výhodami modernej infraštruktúry. Neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií či obhliadku. Tento byt je pripravený stať sa Vaším novým domovom alebo skvelou investíciou.

 

ROHOŽNÍK je obec, ktorá je rajom pre milovníkov prírody a turistiku. Blízkosť turistických chodníkov a cyklotrás ponúka nekonečné možnosti na objavovanie okolitej krásy a relaxáciu v prírode.

Taktiež je tu kompletná občianska vybavenosť vrátane materskej školy, základnej školy, lekárov, banky, lekárne. K dispozícii je aj kultúrny dom, v ktorom sa konajú rôzne akcie pre obyvateľov, a množstvo obchodov, rôznych služieb a detských ihrísk. Dopravná dostupnosť:  Vzdialenosť do okresného mesta Malacky je vzdialené len 12 km, kde sa nachádza diaľnica D2 smerujúca do Bratislavy aj Čiech.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve,  zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 903 700 392 

*Ak sa Vám stručný popis páčil a mali by ste záujem o viac informácii alebo obhliadku, neváhajte ma kontaktovať.

GARANTUJEME FINANCOVANIE NEHNUTEĽNOSTI – V prípade neschválenia úveru, vraciame plnú VÝŠKU ZÁLOHY 

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.

Maklér:

makler
Maklér:Dominika Jurkovičová
Telefón:0903 700 392
E-mail:jurkovicova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky