SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Novostavba predaj nádherného domu na exkluzívnom mieste.

Cena:
430 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Sološnica
Ulica: Veterna
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 200 m2
Plocha pozemku: 1658 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:


Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj priestranný rodinný dom s rozlohou 200 m², nachádzajúci sa v malebnej obci Sološnica priamo pod Karpatami. Tento nádherný dom je umiestnený na rozľahlom pozemku s rozlohou 1658 m², s možnosťou dokúpenia ďalších 900 m², čo zaručuje dostatok súkromia a priestoru na oddych v prírode. Nehnuteľnosť je bez tiarch a nie je zaťažená hypotekárnym úverom, čo výrazne uľahčuje priebeh predaja. Dohoda na cene je možná.

GARANTUJEME FINANCOVANIE NEHNUTEĽNOSTI – V prípade neschválenia úveru, vraciame plnú VÝŠKU ZÁLOHY.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete – kanalizáciu, vodu, elektrinu, a navyše disponuje vlastnou studňou s hĺbkou 70 m. Postavený je z kvalitného muriva YTONG o hrúbke 37 cm, vďaka čomu je nízkoenergetický, a mesačné náklady sú iba 90 eur.

Dispozícia domu: Po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej vstupnej chodbe, ktorá poskytuje prístup do toalety pre návštevy. Z chodby vedie vstup aj do dvojgaráže, ktorá ponúka dostatok miesta na dve autá. Z chodby sa ďalej dostanete do veľkej obývacej izby spojenej s modernou kuchyňou, ktorá je srdcom celého domu. Kuchyňa je vyhotovená v elegantnom dekore Halifax tabak, pričom kuchynská linka je z luxusného kameňa. Rovnakým kameňom je obložená aj časť steny, čo dodáva priestoru exkluzívny vzhľad. Za kuchyňou sa navyše nachádza skrytá špajza, ktorej dvere sú navrhnuté tak, že si ich človek na prvý pohľad ani nevšimne, čím dodáva kuchyni čistý a elegantný dizajn.

Z obývacej izby vedie vstup na veľkú terasu, z ktorej sa naskytá nádherný výhľad na Malé Karpaty. Dom je naprojektovaný veľmi rozumne a premyslene – od úložného priestoru až po pohodlie a praktickosť každodenného bývania.

V dome sa ďalej nachádza technická miestnosť, dve samostatné detské izby a priestranná spálňa so šatníkom. Druhým klenotom domu je luxusná kúpeľňa, v ktorej je veľké okno na celú stenu. Z vane, pri relaxovaní, môžete sledovať krásny výhľad na okolité hory, a niekedy máte dokonca možnosť pozorovať srnky priamo z pohodlia kúpeľne.

Vybavenie domu: Dom je vybavený modernými technológiami a spĺňa kritériá inteligentného bývania. Nastavenie režimov roliet a osvetlenia je len jedným z mnohých benefitov. Podlahové kúrenie je zabezpečené tepelným čerpadlom, a chladené stropy zaručujú komfortné bývanie počas celého roka. Podlahy v dome sú z kvalitného kompozitného materiálu odolného proti vode, čo je ideálne pre dlhodobú trvácnosť a ľahkú údržbu. Dom je tiež vybavený alarmom a ochranou proti vniknutiu. Bezpečnosť domu zaisťuje kamerový systém.

V blízkosti domu sa v budúcnosti nedá stavať, čo zaručuje pokoj a nerušené súkromie na dlhé roky.

Lokalita: Sološnica sa nachádza v skvelej lokalite s výbornou dostupnosťou. Do okresného mesta Malacky sa autom dostanete za 15 minút a do Bratislavy za približne 40 minút. Obec je vybavená kompletnou občianskou vybavenosťou – nájdete tu škôlku, školu až po 9. ročník, reštaurácie, potraviny, zubára, lekára aj čerpaciu stanicu. Autobusové spojenie je pravidelné, autobusy chodia každú hodinu. V susednej dedine Rohožník sa navyše nachádza Tesco, čo zabezpečuje ďalšie možnosti nákupu.

Dom sa nachádza v nádhernej lokalite plnej prírody, ktorá ponúka úžasné možnosti na relax a aktívny oddych. Táto nehnuteľnosť je skutočným klenotom, ktorý si treba pozrieť osobne, aby ste ocenili všetky jej kvality.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.








V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.






Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Čada
Telefón:0911502501
E-mail:cada.l-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky