SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

SortieReal vám ponúka na predaj moderný a slnečný 2 izbový byt v Slovenskom Grobe

Cena:
186 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Pezinok
Obec: Slovenský Grob
Ulica: Slovenský Grob
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 56 m2
Na poschodí: 3
Balkón: áno
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj slnečný 2 izbový byt v Slovenskom Grobe. Byt sa nachádza na 3. poschodí, bytový dom je 5 podlažný. Bytový dom je zateplený. Podlahová výmera bytu je 56,20m2 a k bytu prislúcha balkón o výmere 4,60m2, 1 vnútorné garážové státie a 1 vonkajšie parkovacie miesto. Vstup do garáže je možný výťahom alebo cez garážovú bránu. Byt s vonkajším parkovacím miestom sa predáva za 176 000€ a s garážovým státím 186 000€. Kúrenie v byte je samostatné prostredníctvom radiátorov. Byt sa predáva zariadený. Bytový dom je pripojený na internet a TV. Náklady na bývanie voda, plyn, el. energia sú 120€. 

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne, špajzy, kúpeľne, samostatného WC a balkónu. V byte zostáva kuchynská linka zo vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, vstavaná rúra, varná doska, mikrovlnná rúra), TV stolík, manželská posteľ, botník, 2x vstavaná skriňa, práčka, vybavenie kúpeľne.

Výhody:

- slnečný byt

- 2 parkovacie miesta

- moderné zariadenie

- výborná dispozícia

- balkón

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. 0905 444 791

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SORTier s.r.o.

 

Maklér:

makler
Maklér:Marika Ščepánkova
Telefón:0905444791
E-mail:scepankova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky