SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 46 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Moderný zariadený 3-izbový rodinný dom v srdci prírody - Sološnica(okres MALACKY)

Cena:
179 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Sološnica
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 71 m2
Plocha pozemku: 224 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predstavujeme vám novostavbu 3-izbového rodinného domu, ktorý je nielen praktický, ale aj dokonale zladený s okolitou prírodou. Tento krajný dom je súčasťou radovej výstavby jednopodlažných domov a ponúka úžitkovú plochu 72 m² na pozemku s rozlohou 224 m². 

 Premyslená dispozícia a komfortné bývanie:

Pri vstupe vás privíta závetrie, ktoré prechádza do priestrannej chodby s priamym vstupom do kúpeľne. Kuchyňa prepojená s obývačkou vytvára otvorený a svetlý priestor, odkiaľ máte prístup do dvoch spální a technickej miestnosti. Z obývacej časti sa dostanete na prestrešenú a zasklenú terasu, ideálnu pre relax počas každého ročného obdobia. 

Kvalita a úspornosť v jednom :

Dom je postavený z vysoko kvalitných materiálov, vrátane brúsenej tehly s hrúbkou 30 cm, a je vybavený špičkovou tepelnou izoláciou. Plastové okná s izolačným trojsklom a dôkladne izolovaný krov garantujú nízke prevádzkové náklady. Elektrické podlahové vykurovanie vám umožní regulovať teplotu v každej miestnosti zvlášť, čo zabezpečí maximálny komfort a úsporu energie.  

Luxusný interiér v štýle baroka:

Interiér tohto rodinného domu je dôkladne navrhnutý v barokovom štýle, ktorý sa vyznačuje eleganciou, honosnosťou a bohatými dekoráciami. Už pri vstupe vás očarí precízne vypracovanie každého detailu, ktoré navodzuje atmosféru veľkoleposti.

Nábytok a dekorácie

Barokový štýl, ktorý dominuje v celom dome, je prítomný v každom kuse nábytku. Očaria vás masívne drevené kusy s vyrezávanými detailmi a striebornými akcentmi, ktoré dotvárajú celkový dojem luxusu. Nábytok je doplnený o jemné textílie, ako sú zamatové poťahy na sedacej súprave, zrkadlá v masívnych strieborných rámoch, svietniky z brúseného skla.

Kuchyňa a jedálenský priestor 

Aj kuchyňa, napriek svojej modernosti, nesie barokové prvky – kuchynská linka je vyrobená z masívneho dreva, doplnená o zlaté kľučky a ozdobné rímsy. Jedálenský stôl je stredobodom priestoru, obklopený ťažkými, polstrovanými stoličkami, ktoré dodávajú pocit honosnosti aj pri bežnom stolovaní. 

Okolie: 

Krásna príroda a turistické možnosti Sološnica je malebná obec na Záhorí, ktorá sa nachádza na úpätí Malých Karpát. Toto miesto je známe svojou nádhernou prírodou, ktorá ponúka množstvo možností na turistiku a outdoorové aktivity. Pre milovníkov prírody sú k dispozícii malebné trasy, ako sú túry na Malú a Veľkú Vápenú, ktoré ponúkajú úchvatné výhľady na okolitú krajinu. V blízkosti sa nachádza prírodná rezervácia Roštún, kde môžete objavovať krásu zachovanej flóry a fauny. Obec samotná je ideálnym miestom na relaxáciu a užívanie si pokojného prostredia, ktoré poskytuje harmonické spojenie s prírodou. Či už hľadáte miesto na aktívne trávenie času v prírode alebo na pokojné chvíle v tichu a kráse okolia, Sološnica vám ponúka všetko, čo potrebujete. 

Dostupnosť:

Sološnica je vzdialená len 17 km od okresného mesta Malacky a 53 km od hlavného mesta Bratislava, čo zabezpečuje rýchly a pohodlný prístup do veľkomesta, no zároveň pokoj a relax v lone prírody. Tento dom predstavuje ideálne spojenie moderného komfortu a historického luxusu v nádhernom prírodnom prostredí.  

Výhody tohto domu:

**Perfektná lokalita obklopená prírodou **Pohodlné parkovanie priamo pred domom ** Moderné a kvalitné zariadenie v cene ** Štýlový interiér v barokovom štýle **Vynikajúce turistické možnosti a pokojné prostredie

***Ak hľadáte moderné bývanie v prírode s ľahkým prístupom do mesta, tento rodinný dom v Sološnici je presne to, čo potrebujete***

Zarezervujte si svoju prehliadku ešte dnes a presvedčte sa na vlastné oči! 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 903 700 392

GARANTUJEME FINANCOVANIE NEHNUTEĽNOSTI – V prípade neschválenia úveru, vraciame plnú VÝŠKU ZÁLOHY

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal

Maklér:

makler
Maklér:Dominika Jurkovičová
Telefón:0903 700 392
E-mail:jurkovicova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky