SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 46 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Rodinný dom s výhľadom na zámocký park a exkluzívnou lokalitou v Malackách

Cena:
250 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Sadova
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 200 m2
Plocha pozemku: 399 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom s celkovou úžitkovou plochou 200 m², ktorý bol skolaudovaný v roku 1990. Dom je vo veľmi zdravom stave, suchý, a disponuje pivnicou o rozlohe 25 m². V roku 2014 prebehla rekonštrukcia strechy, ktorá zaručuje dlhú životnosť. Tento rodinný dom sa nachádza v tichej a málo frekventovanej ulici, ktorá ponúka výhľad na krásny zámocký park, ideálne miesto na relax a oddych, kde si môžete vychutnať príjemné prechádzky po vybudovaných chodníkoch.

V dome sa nachádza 5 obytných izieb, 2 kuchyne, 1 kúpeľňa a samostatné WC. Dom má tiež garáž, s možnosťou vstupu do pivnice aj garáže priamo z domu, čo zvyšuje komfort a praktickosť bývania.

V okolí domu nájdete všetky potrebné služby a vybavenosť, ako je nemocnica, nákupné centrum Malavia, letné kúpalisko, škola a škôlka. Do centra mesta sa dostanete pešo za 10 minút, čo poskytuje pohodlnú dostupnosť ku všetkému, čo potrebujete. Navyše, nehnuteľnosť má výhodnú polohu v blízkosti diaľnice, čo uľahčuje dopravné spojenia.

Dom je pripravený na okamžité bývanie, avšak v prípade rekonštrukcie je možné fungovať buď v spodnej alebo hornej časti, čo umožňuje flexibilné prispôsobenie vašim potrebám. Interiér ponúka elegantné mahagónové schodisko, ktoré môže byť ponechané alebo upravené podľa vašich predstáv.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.

Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Čada
Telefón:0911502501
E-mail:cada.l-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky