SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 46 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

REZERVOVANÉ **Na predaj jedinečný dom v obci Trajlinky, Záhorie**KRÁSNA PRÍRODA**

Cena:
179 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Senica
Obec: Moravský Svätý Ján
Ulica: Trajlinky
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 135 m2
Plocha pozemku: 470 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

**Na predaj jedinečný dom v obci Trajlinky, Záhorie**

Hľadáte nehnuteľnosť, ktorá je viac než len miestom na bývanie? Tento priestranný dvojposchodový dom v obci Trajlinky je ideálny nielen pre viacčlennú rodinu, ale aj ako víkendový únik z mestského ruchu. Vďaka dvom poschodiam ponúka dostatok miesta pre každého člena rodiny, či už na trvalé bývanie alebo rekreačné využívanie.

V obci Trajlinky, skrytej v srdci Záhoria, vám ponúkame dom, ktorý sa nedá opísať slovami – ten musíte zažiť. Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite s malou, priateľskou komunitou, ktorá vytvára jedinečnú atmosféru súdržnosti. Miesto, kde si môžete užívať maximálne súkromie a krásy okolitej prírody.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, kde sa dôraz kládol na zachovanie historických prvkov, vrátane pôvodných drevených okien, ktoré boli kompletne zrepasované, aby si zachovali svoj jedinečný charakter. V kuchyni sa nachádza piecka, ktorá slúži nielen na vykurovanie, ale aj na pečenie. V hlavnej obývacej časti je veľká pec, pri ktorej si môžete užívať romantiku a ktorá poskytuje dostatok tepla na vykúrenie celého domu.

Druhé poschodie domu bolo kompletne novo dostavané, pričom sa podarilo elegantne skĺbiť moderné zariadenie so zachovaním autentického čara celého domu.

Hospodárska budova bola premenená na romantické zázemie, ktoré slúži na vonkajšie stolovanie, privítanie hostí či relaxáciu. Budova je rozdelená na dve časti – v prvej nájdete veľký odkladací priestor, a v druhej zakryté vonkajšie sedenie. Nad celou budovou bolo vybudované nové poschodie, ktoré ponúka priestor pre ďalšie využitie podľa predstáv nového majiteľa.

Pozemok o výmere 470 m² je dostatočne veľký a ponúka množstvo ovocných a okrasných rastlín a stromov, ktoré dotvárajú túto unikátnu atmosféru.

Čo sa týka technických parametrov, dom prešiel rozsiahlymi úpravami: výmena elektrických rozvodov, nové kúrenie, a dve studne (jedna vrtaná s hĺbkou 36 m a druhá kopaná).

Ak hľadáte dom, ktorý vám poskytne viac než len strechu nad hlavou, miesto, ktoré spája minulosť s prítomnosťou, a priestor na realizáciu vašich snov, neváhajte a príďte zažiť túto nehnuteľnosť osobne. Trajlinky čakajú na nového majiteľa, ktorý ocení všetky jej prednosti a kúzlo.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 903 700 392

GARANTUJEME FINANCOVANIE NEHNUTEĽNOSTI – V prípade neschválenia úveru, vraciame plnú VÝŠKU ZÁLOHY

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.

Maklér:

makler
Maklér:Dominika Jurkovičová
Telefón:0903 700 392
E-mail:jurkovicova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky