SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 51 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Krásny dvojpodlažný dom v malebnej dedinke na Záhorí (Trajlinky) s maximálnym súkromím

Cena:
159 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Trajlinky
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 417 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj útulný a priestranný dvojpodlažný dom, ideálny nielen na trvalé bývanie, ale aj na víkendové útočisko. Tento dom sa nachádza v malej a krásnej dedinke na Záhorí, obklopenej nádhernou prírodou, ktorá vám poskytne dokonalý pokoj a relax. Dedinka je obývaná len niekoľkými ľuďmi, ktorí si vážia maximálne súkromie a tvoria priateľskú pohostinnú atmosféru a kompaktnú komunitu.

 

Dispozícia domu:

Prízemie:

Vstupná chodba: Priestranná vstupná hala, ktorá vás privíta teplom domova. Kuchyňa s jedálňou: Moderná a plne vybavená kuchyňa spojená s jedálňou, ideálne miesto na rodinné obedy a večere. Obývacia izba: Svetlá a vzdušná obývacia izba, ktorá je centrom domáceho života, s dostatkom miesta na oddych a zábavu. Kúpeľňa: Plne vybavená kúpeľňa s moderným zariadením. Zastrešená terasa: Priamy výstup na zastrešenú terasu s výhľadom na krásnu záhradku, kde môžete relaxovať a užívať si pokojné chvíle.

Prvé poschodie:

Spálňa: Veľkorysá spálňa s dostatkom priestoru pre veľkú manželskú posteľ a šatníkovú skriňu. Súčasťou spálne je aj malý kútik súkromia s pohodlným gaučom, ideálny na čítanie alebo relaxáciu. Ďalšia izba: Veľká izba, ktorá môže slúžiť ako detská izba, pracovňa alebo hosťovská izba. Vykurovanie: Dom je vykurovaný radiátormi, ale má aj krb s krbovou vložkou, ktorá je nadimenzovaná na vykurovanie celého domu. V každej izbe sú vybudované prieduchy, ktoré zabezpečujú efektívne rozvádzanie tepla po celom dome, čím zaručujú príjemnú teplotu aj počas chladných zimných mesiacov. Vonkajšie vybavenie:

Záhradka: Krásne upravená záhradka s množstvom zelene, kde môžete pestovať kvety, zeleninu alebo si jednoducho užívať slnečné dni. Celý pozemok je oplotený.

Elektrická brána: Umožňuje pohodlné a bezpečné parkovanie priamo na pozemku.

Dom je pripravený na okamžité nasťahovanie, avšak stále poskytuje priestor na dokončenie podľa Vašich predstáv.

Základné veci ako elektrina, okná a strecha sú už vymenené, takže sa môžete sústrediť na menšie úpravy a personalizáciu podľa vlastných potrieb a vkusu.

Ak hľadáte pokojné miesto v nádhernom prostredí s možnosťou trvalého alebo víkendového bývania, tento domček je pre vás ideálny.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. 0903700392

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal s.r.o.

 

 

Maklér:

makler
Maklér:Dominika Jurkovičová
Telefón:0903 700 392
E-mail:jurkovicova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky