SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 51 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Zaujímavo riešený 2-izbový byt v centre Malaciek na Záhoráckej ulici.

Cena:
118 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Záhorácka
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 47 m2
Balkón: neuvedené
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj útulný 2-izbový byt s rozlohou 49,55 m² na 3. poschodí v centre mesta Malacky na Záhoráckej ulici. Byt sa nachádza v zrekonštruovanej bytovke, ktorá prešla kompletným zateplením a výmenou výťahu za nový.

Popis bytu:

Tento 2-izbový byt je ideálny pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú komfortné bývanie v srdci mesta. Byt ponúka praktické dispozičné riešenie, kde sa balkón premenil na súčasť kuchyne vďaka osadeným plastovým oknám, čím sa zväčšil celkový priestor kuchyne. Byt disponuje samostatnou kúpeľňou a samostatným WC, čo prispieva k pohodliu a praktickosti bývania. Veľkou výhodou je množstvo úložného priestoru, ktorý ocení každý obyvateľ.

Lokalita:

Byt sa nachádza v centre Malaciek, čo znamená, že všetky dôležité služby a zariadenia sú na dosah ruky. Obchody, kaviarne, reštaurácie, školy a zdravotné zariadenia sú len pár minút chôdze od bytu, čo robí túto lokalitu veľmi atraktívnou pre život.

Špecifikácie:

Rozloha: 49,55 m²

Poloha: Záhorácka ulica, centrum Malaciek

Rekonštrukcia bytovky: zateplenie, nový výťah

Plastové okná na balkóne, ktorý je pripojený k priestoru kuchyne

Samostatná kúpeľňa a samostatné WC

K bytu prislúcha pivnica

Výhody bytu:

Zväčšený priestor kuchyne vďaka prerobeniu balkóna

Výborná poloha v centre mesta

Veľké množstvo úložného priestoru

O meste Malacky:

Malacky sú dynamicky sa rozvíjajúce mesto s bohatou históriou a množstvom kultúrnych a spoločenských podujatí. V blízkosti Malaciek nájdete krásnu prírodu, ktorá ponúka množstvo možností na oddych a rekreáciu.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal.

Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Čada
Telefón:0911502501
E-mail:cada.l-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky