SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 51 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Moderný 2-izbový byt s veľkou terasou na Záhoráckej ulici.

Cena:
132 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Záhorácka
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 56 m2
Balkón: neuvedené
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária SortieReal vám ponúka na predaj 2-izbový byt v centre mesta na Záhoráckej ulici.

Byt sa nachádza na 5. poschodí a ponúka komfortné bývanie v srdci mesta. Jeho veľkou výhodou je terasa s výmerou až 11,66 m², z ktorej je krásny výhľad na mesto aj na Malé Karpaty. K bytu prislúcha aj pivnica, čo poskytuje ďalší úložný priestor.

Špecifikácie bytu:

Počet izieb: 2

Poschodie: 5

Balkón: Áno

Terasa: Áno, 11,66 m²

Pivnica: Áno

Lokalita: Centrum mesta, Záhorácka ulica

Popis bytu:

Byt je moderne zariadený s dôrazom na detaily. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou, čo vytvára otvorený a vzdušný priestor. Spálňa je útulná a ponúka dostatok úložného priestoru. Kúpeľňa je vkusne spracovaná s modernými sanitárnymi zariadeniami. Terasa je veľkým lákadlom tohto bytu, poskytuje ideálne miesto na relax s pekným výhľadom na mesto aj na Malé Karpaty.

Lokalita:

Byt sa nachádza v centre mesta, čo zabezpečuje výbornú dostupnosť všetkých dôležitých služieb a obchodov. Záhorácka ulica je známa svojou príjemnou atmosférou. V blízkosti sa nachádzajú aj parky a rekreačné zóny, ideálne na oddych a športové aktivity.

Zaujímavosti o meste:

Mesto je známe svojou bohatou históriou a moderným rozvojom. Ponúka množstvo reštaurácií, kaviarní a ďalších služieb, ktoré vytvárajú pohodlné a moderné prostredie pre život. Okolie je tiež bohaté na prírodné krásy, ideálne na víkendové výlety a turistiku. Mesto je obklopené prírodou, čo poskytuje množstvo príležitostí na relax a outdoorové aktivity.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 911 502 501 © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortReal.

Maklér:

makler
Maklér:Lukáš Čada
Telefón:0911502501
E-mail:cada.l-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky