SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

SKOLAUDOVANÝ Moderný 4 izbový priestranný bungalov *Malé Leváre* tichá a príjemná lokalita

Cena:
223 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malé Leváre
Ulica: Malé Leváre
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 115 m2
Plocha pozemku: 500 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj kvalitnú modernú novostavbu 4 izbového bungalovu vo veľmi príjemnej novo zastavanej časti obce Malé Leváre.


POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom s úžitkovou plochou 114,35 m² sa nachádza na rovinatom pozemku o výmere 500m². Pri výstavbe boli použité najkvalitnejšie materiály a technologické postupy aby nehnuteľnosť spĺňala kritéria nízko nákladového a komfortného bývania.


Dispozícia:
Na prízemí sa nachádza kryté závetrie, zádverie, samostatné WC, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa s komorou. V ľavej časti domu sú umiestnené dve izby, kúpeľňa s WC a technická izba s práčovňou, ktoré sú prístupné z obývacej izby. V práčovni je umiestnený kotol kúrenia. V pravej časti domu je spálňa rodičov s kúpeľňou, prístupná z jedálne. Z obývacej izby a z jedálne je možný prechod na krytú terasu, ktorá môže v letnom období slúžiť pre vonkajšie stolovanie.

Holodom bude obsahovať

Interiér- podlahové kúrenie(možnosť dohody kúrenia – elektrika, plyn) dokončené všetky rozvody elektriky, zásuvky a vypínače, odpad, omietky a potery, bojler 80litrov/alebo plynový kotol. Možnosť tepelného čerpadla.
Exteriér – kompletné dokončená stavba – výstavba – tehla 30cm, zateplenie polystyrénom 15cm , fasáda (farba podľa výberu klienta) strecha – zateplená 40cm sklenou vatou s  krytinou Fatrafol, plastové okná- 6 komorové 3sklo , vchodové dvere, terénne úpravy. Predpríprava na elektrické žalúzie. Oplotenie+ zámková dlažba z ktorej sú vybudované parkovacie státia
Po individuálnej konzultácii s investorom možnosť dorobenia do štandardu v závislosti od požiadaviek kupujúceho.
Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete- vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.

Cena v štandarde bude 239.900€

Výhody:

-priestranný pozemok
-výborné dispozičné riešenie
-tiché prostredie v blízkosti prírody
-občianska vybavenosť obce
-nízko energetický rodinný dom

Obec:

V obci je kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu základná škola, materská škola, kostol, knižnica, kultúrny dom, pošta, detské Ihrisko, multifunkčné ihrisko, futbalové ihrisko, potraviny, hasičská zbrojnica, pohostinstvá, autoservis, masážny salón, kaderníctvo, kozmetický salón. Malé Leváre je pomerne kľudná dedina, za ruchom sa stačí presunúť do 5 minút vzdialeného mesta Malacky, kde sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, diskotéka, kino, nákupné centrá, športové centrá, nemocnica a pod
V tesnej blízkosti obce sa nachádza Moravská cyklo-cesta a Záhorská cyklo-magistrála. Okolie je zároveň ideálne na hubárčenie.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. 0903700392

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SORTier s.r.o.

Maklér:

makler
Maklér:Dominika Jurkovičová
Telefón:0903 700 392
E-mail:jurkovicova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky