SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

SortieReal s.r.o. vám ponúka na predaj 4 izbový byt na ulici 1. Mája v Malackách

Cena:
200 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: 1. mája
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 85 m2
Na poschodí: 1
Balkón: áno
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame vám na predaj čiastočne zariadený 4 izbový byt v centre Malaciek. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome na 1 poschodí o rozlohe 85m2, k bytu patrí garáž, murovaná pivnica, menší skladový priestor a balkón. Mesačné náklady na 4 osoby sú 200 000 € vrátane fondu opráv. K bytu prislúcha murovaná garáž s rozlohou 25m2, mesačné náklady na garáž sú 25€.

REKONŠTRUKCIA:

Rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2008. Pri rekonštrukcii boli vymenené rozvody kúrenia, nové radiátory a merače, plastové okná REHAU, laminátové podlahy, bezpečnostné dvere, kuchynská linka so spotrebičmi a vstavané skrine. Byt sa predáva čiastočne zariadený ako je vidieť na fotkách. 

Rekonštrukcia bytové domu prebehla v roku 2022. Pri rekonštrukcii bol bytový dom zateplený, boli vymenené balkóny, vymenené rozvody vody a plynu. 

LOKALITA:

Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a infraštruktúrou v centre Malaciek. V blízkosti bytu sa nachádzajú potraviny, športová hala, MHD, kaviarne, škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, reštaurácie...

Diaľničný obchvat cca 5 min. autom, zastávky MHD a železničná stanica...

VÝHODY:

- kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti

- Garáž, pivnica, skladový priestor, balkón

- pokojné a prijemné prostredie

- bezproblémové parkovanie

V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE ZAHRNUTÉ: 

Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. 0905 444 791

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal s.r.o.

Maklér:

makler
Maklér:Marika Ščepánkova
Telefón:0905444791
E-mail:scepankova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky