SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 50 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

SORTIER S.R.O. VÁM PONÚKA NA PREDAJ 3 IZBOVÝ DOM NA OLŠOVSKÉHO ULICI S PRIESTRANNÝM POZEMKOM

Cena:
270 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Ulica: Olšovského
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 1050 m2
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame vám na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom ma Olšovského ulici v Malackách. Úžitková plocha domu je 130m2 a plocha pozemku je 1050 m2. Rok výstavby domu je 1963 a dom je tehlovej konštrukcie. V dome je lokálne plynové kúrenie a voda je ohrievaná elektrickým ohrievačom. Dom prešiel v roku 2010 rekonštrukciou boli vymenené plastové okná, bezpečnostné dvere, nový kotol a nerezový komín. Na pozemku sa nachádza studňa a dom je pripojený na kanalizáciu. 

Dispozícia domu:

Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby a samostatného WC. Na chodbe sa nachádza malá špajza a kúpeľňa. Ďalej cez chodbu sa dá vojsť do obývacej izby a kuchyne, z ktorej sa dostaneme do spálne. Cez kuchyňu sa dá dostať do ďalšej špajze. Na poschodí sa nachádza jedna menšia izba a podkrovie. Na pozemku sa nachádza terasa, garáž s dvomi miestnosťami a hospodárska miestnosť. 

Na pozemku je možnosť vybudovania altánku, bazénu, záhradného sedenia. Je tu dostatočný priestor aj na pestovanie zeleniny či ovocia. Záhrada ponúka široké možnosti využitia. 


Výhody:

- priestranný a slnečný pozemok

- kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti

- možnosť zariadiť si dom podľa svojich predstáv

-pozemok sa nachádza v centre mesta

Lokalita:

Dom sa nachádza blízkosti centra mesta Malacky, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou- základné a stredné školy, škôlky, obchody, potraviny, pošta, kino, fitness centrá, reštaurácie atď. 


V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:

Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. 0905 444 791

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SORTier s.r.o.

Maklér:

makler
Maklér:Marika Ščepánkova
Telefón:0905444791
E-mail:scepankova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky