SortieReal Domy / Byty
SortieReal Domy / Byty
Vyhľadávanie

V ponuke je 48 nehnuteľností.
Obrázkové menu
Žiadne položky v obrázkovom menu

Jedinečná *Chalúpka* na Záhorí s maximálnym súkromím *TRAJLÍNKY*

Cena:
139 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Senica
Obec: Moravský Svätý Ján
Ulica: Trajlínky
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 75 m2
Plocha pozemku: 300 m2
Terasa: áno
ID inzerátu: 2959
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj jedinečnú chalúpku umiestnenú v srdci malebnej oblasti Záhoria, konkrétne v dedinke Trajlinky. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú únik z každodenného ruchu mesta a túžia po harmónii s prírodou.

 

Lokalita: Nesmierne očarujúca oblasť obklopená živou prírodou, ktorá ponúka nielen nádherné výhľady, ale aj nespočetné možnosti pre oddych a rekreáciu.

Dedinka je domovom úžasnej komunity ľudí, ktorí svojím prístupom a spôsobom života vytvárajú priateľskú a pohostinnú atmosféru.

Táto chalúpka je perfektná ako pre trvalé bývanie, tak pre víkendové úniky za aktívnym oddychom. Zaručuje nielen spojenie s prírodou, ale aj maximálne súkromie a pokoj, ktoré je dnes tak vzácne. Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa súčasťou tejto kúzelnej lokality!

Kompletná rekonštrukcia prebehla v roku 2023,  kde sa kládlo dôraz na zachovanie autenticity a charakteru nehnuteľnosti ale zároveň s komfortom moderného bývania. Boli vymenené nové okná, nová strecha so zateplením podkrovia, nové položené podlahy, nová kuchyňa so spotrebičmi, či nová kúpeľňa so všetkým, čo je potrebné.

Kúrenie: kombinácia elektriky a dreva. V kuchyni je k dispozícii piecka, ktorá je účinným zdrojom tepla a príjemnej atmosféry. Po rozpálení viete na nej variť a zároveň vykúriť všetky obytné priestory.

Pivnica, ktorá je súčasťou domu poskytuje dodatočný priestor na uskladnenie a využitie podľa potrieb.

Do domu je dovedená voda zo studne.

Pozemok je oplotený s možným vjazdom autom. Približná výmera je 300m2(bude sa robiť geometrický plán na rozdelenie pozemku)vysvetlím a ukážem na obhliadke. Reálny priestor, ktorý sa bude predávať je nafotený. V prípade záujmu ponúkame ako benefit pozemok kúsok od chalúpky, ktorý vytvára priestor na vlastnú záhradku, kde si môžete pestovať čerstvé plodiny a užívať si radosť z vlastnej úrody.

Pri dome je malá budova, ktorá slúžila v minulosti ako pekáreň, je to vhodné miesto na odkladanie náradia, bicyklov, kosačky a podobne...

Túto nehnuteľnosť odporúčam milovníkom pokoja a súkromia, nakoľko táto lokalita je skutočným rajom.

 

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
Poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. 0903700392

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie SortieReal s.r.o.

 

Maklér:

makler
Maklér:Dominika Jurkovičová
Telefón:0903 700 392
E-mail:jurkovicova-ZVNC-sortier.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.
V krátkosti o nás

SortieReal s.r.o. je profesionálna realitná kancelária, ktorá sa zameriava na sprostredkovanie kúpy, predaja a nájmu nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme komplexné služby v oblasti vypracovania kúpno-predajných, nájomných, darovacích zmlúv, pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov. Samozrejmosťou našej firmy je zabezpečiť našim klientom kompletný právny servis. V záujme dosiahnutia obojstrannej spokojnosti kladieme dôraz na diskrétny, korektný a seriózny prístup k našim klientom.

                                              Dominika Jurkovičová

                                                  Riaditeľ pobočky